Migdolai

Migdolai – kaulavaisis, kuriam subrendus, žievelė prasiskėčia ir išleidžia reišutą. Migdolo riešutuose gausu riebiųjų rūgščių, vitamino E, vitamino C, kalcio ir kitų naudingų maisto medžiagų.

Migdolai : susiję receptai
Biscotti sausaineliai
60
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Gardžių itališkų sausainių receptas naudojantiems mini orkaites - neteks kepti sausainių visą dieną!
Velykinis pyragas
80
min.
4.86 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Prieš pat šv. Velykas kepame mielinį pyragą su duobutėmis dažytiems kiaušiniams.
Sausainiai su riešutų sviestu
50
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Traškūs sausainiai su riešutų sviestu. Išbandykite šį receptą ir sužinosite, kad bulvių traškučiai gali būti ir sausainių sudėtinė dalis...
Kaledinis pyragas
60
min.
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Tradicinis saldus baltas Kalėdinis pyragas su razinomis, migdolais ir spanguolėmis. Receptas su nuotrauka. Skanaus!
Saldūs dribsniai
60
min.
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
Saldi dovanėlė draugams. Orkaitėje skrudinti saldūs dribsniai su migdolais, saulėgrąžomis, moliūgo sėklomis.
Moliūgų pyragas
200
min.
4.57 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Kepame moliūgų pyragą su migdolais. Receptas tiems, kas suka galvą, kur panaudoti didžiulį per vasarą sunokusį moliūgą.
Moliugu pyrago receptas
60
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Turite namuose moliūgą? Kodėl neišsikepus moliūgo pyrago? Itin paprastas receptas, kuriam migdolai ir moliūgas suteiks nepamirštamą skonį.