Raudonas vynas

Raudonas vynas – vynas, gaminamas iš tamsiųjų vynuogių rūšių.

Raudonas vynas : susiję receptai
Pikantiška kreminė pievagrybių sriuba
60
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Gaminame kreminę grybų siurbą, tačiau visai ne trintą. Susidomėjote? Paįvairinkite savo sriubų menių šia puikia grybų sriuba ir Jūs.
Prancūziška svogūnų sriuba
80
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Itin paprasta, tačiau elegantiška ir aromatinga svogūnų sriuba tiesiai iš Prancūzijos!
Karštas vynas
25
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Aromatingą karštą vyną ruošiame namuose. Reikės: raudonojo vyno, apelsino, prieskonių ir puodelių. Šaltukas nebaisus!
Jautienos lazanija
75
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Gardi klasikinė lazanija su jautiena bei lietuviškais grybais. Ruošiame patiekalą ir pasirūpiname dubeniu gaivių salotų prie jo!
Švediškas obuolių pyragas
80
min.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
Švediškas obuolių pyragas su obuolių ir razinų įdaru. Jeigu mėgstate švelnesnį skonį, razinas galite mirkyti ne vyne, o vandenyje.