Virti

60
min.
Rusijos virtuvės išpopuliarintos silkės salotos. Tradicinis receptas ir patarimas, kaip patiekti, kad atrodytų ypač estetiškai.

50
min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!

35
min.
Puikus patiekalas įprastai šeimos vakarienei ar pietums. Švelnus vištienos padažas ir spagečiai - įtiks kiekvieno skoniui!

100
min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!

60
min.
Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!

60
min.
Šiandien gaminame virtinukus su skaniausiu bazilikų padažu. Nepagailėkite citrinos žievelės, kuri patiekalui suteikia savitą skonį ir aromatą.