Virti

Receptai, kuriems prireiks puodo! Virsime sriubas, padažus, spagečius, mėsos, daržovių, miltų ir kitus patiekalus. Užeikite!

Baltasis Bechamel padažas
20
min.
Gaminame tradicinį, iš motinos Prancūzijos įsčių gimusį baltąjį padažą Bechamel. Šį kartą su sūriu.
Žagarėliai
60
min.
Kai išvirsi šiuos žagarėlius - valgysi, valgysi, valgysi... Pūstų žagarėlių receptas.
Silkė pataluose
60
min.
Rusijos virtuvės išpopuliarintos silkės salotos. Tradicinis receptas ir patarimas, kaip patiekti, kad atrodytų ypač estetiškai.
Spagečiai su tunu
45
min.
O ką jeigu spagečiai be mėsos? Tunas ir daržovės gali pakeisti patiekalą iš esmės.
Kijevo kotletas
50
min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Spagečiai su vištienos padažu
35
min.
Puikus patiekalas įprastai šeimos vakarienei ar pietums. Švelnus vištienos padažas ir spagečiai - įtiks kiekvieno skoniui!
Čeburėkai
100
min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!
Balandėliai
60
min.
Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!
Virtinukai su bazilikų padažu
60
min.
Šiandien gaminame virtinukus su skaniausiu bazilikų padažu. Nepagailėkite citrinos žievelės, kuri patiekalui suteikia savitą skonį ir aromatą.
Šokoladinė cukinijų uogienė
150
min.
Šis saldus cukinijos receptas ypač patiks dideliems ir mažiems smaližiams!