Virti

Receptai, kuriems prireiks puodo! Virsime sriubas, padažus, spagečius, mėsos, daržovių, miltų ir kitus patiekalus. Užeikite!

Silkė pataluose
60 min.
Rusijos virtuvės išpopuliarintos silkės salotos. Tradicinis receptas ir patarimas, kaip patiekti, kad atrodytų ypač estetiškai.
Spagečiai su tunu
45 min.
O ką jeigu spagečiai be mėsos? Tunas ir daržovės gali pakeisti patiekalą iš esmės.
Kijevo kotletas
50 min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Spagečiai su vištienos padažu
35 min.
Puikus patiekalas įprastai šeimos vakarienei ar pietums. Švelnus vištienos padažas ir spagečiai - įtiks kiekvieno skoniui!
Čeburėkai
100 min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!
Balandėliai
60 min.
Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!
Virtinukai su bazilikų padažu
60 min.
Šiandien gaminame virtinukus su skaniausiu bazilikų padažu. Nepagailėkite citrinos žievelės, kuri patiekalui suteikia savitą skonį ir aromatą.
Šokoladinė cukinijų uogienė
150 min.
Šis saldus cukinijos receptas ypač patiks dideliems ir mažiems smaližiams!
Įdaryti kiaušiniai
30 min.
Ruošiantis Velykų šventei, įdarykime keletą kiaušinių. Citrinos sultys panaikins kiaušinio kvapą, o peletrūnas suteiks naują aromatą. Tik nepamirškite kiaušinių išvirti kietai!
Dešrelės tešloje
30 min.
Šiomis plutele aprengtomis dešrelėmis greitai pasotinsite visus šeimos vyrus. O jeigu su grietinės ir sviesto padažu?