Kalėdų patiekalai

Ruošiantis didžiausiai metų šventei – šv. Kalėdoms – pateikiame keletą šventinių patiekalų receptų, kad jie būtų “po ranka”. Nepamirštkite, kad per Kūčias ant stalo turi būti ne mažiau kaip 12 patiekalų. Nors lietuvių valgiai nėra labai įmantrūs, užtat įvairūs – nuo aguonų pieno iki varškės virtinukų su bazilikų padažu.

  1. Aguonų pienas (recepto nuotrauka).
  2. Kūčiukai (recepto nuotrauka).
  3. Šventinis aguonų pyragas – suktinis (recepto nuotrauka).
  4. Varškės virtinukai su bazilikų padažu (recepto nuotrauka).
  5. Orkaitėje kepta įdaryta višta – pirmą ar antrą šv. Kalėdų dieną (recepto nuotrauka).
  6. Pyragas su citrinų žievele (recepto nuotrauka).
  7. Imbieriniai sausainiai (recepto nuotrauka).
  8. Kalėdinis ledų desertas (recepto nuotrauka).

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą