Kiaulienos patiekalai

Virta, kepta, troškinta kiauliena. Mėsos patiekalai – kotletai, kukulaičiai, šašlykai, čili troškinys, spagečiai su faršu… Receptai su nuotraukomis.

Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
25
min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
Kiaulienos liežuvio užkandėlė
180
min.
Kaip gardžiai paruošti kiaulienos liežuvį? Aplink delikatesinę mėsytę tereikia skonį paryškinsiančių produktų. Receptas su nuotraukomis.
Kiaulienos suktinukai
60
min.
Kiaulienos suktinukai su pomidorais ir spanguolemis
90
min.
Puikus nenuobodaus mėsos patiekalo pasirinkimas - gardūs suktinukai su džiovintais pomidorais ir spanguolėmis.
Kepta kiaulienos mentė
120
min.
Pasiruoškime įdėti patiekalui meilės - jos ir trupučio kantrybės prireiks, kad mėsa būtų aromatinga, minkšta ir sultinga.
Kiaulienos ir daržovių troškinys
60
min.
Troškinti kiaulienos nugarinės gabalėliai su daržovėmis. Receptas su nuotrauka!
Šaltienos receptas
150
min.
Iš ko verdame šaltieną? Receptas patikrintas daugelį kartų. Gardžių švenčių!
Kiaulienos šonkauliukai
80
min.
Saldžios ir aštrios glazūros kiaulienos šonkauliukai ant pietų stalo. Gero apetito!
60
min.
Mažai laiko reikalaujantis patiekalas kasdieniams pietums. Receptas mėgstantiems mėsytę!
Suktinukai su slyvomis ir spanguolėmis
70
min.
Įdaryti mėsos suktinukai - saldaus ir rūgštaus derinys. Kepusi savose sultyse kiauliena išlaiko tikrąjį aromatą, o įdaras prideda malonią skonių įvairovę..