Trupininis pyragas su uogienės įdaru

Trupininis pyragas su serbentų uogiene

Ingredientai:

Gaminimas:

  1. Dubenyje kiaušinius išsukame su cukrumi, beriame žiupsnelį druskos, supilame aliejų, gerai išmaišome;
  2. Maišant beriame miltus. Kai tešla ims kietėti – minkykite ir suformuokite dvi tešlos dalis – vieną šiek tiek didesnę kaip kitą;
  3. Abi dalis įdėkime į šaldytuvą šiek tiek sušalti;
  4. Imkime didesniąją tešlos dalį ir sutarkuokime į skardą (padengtą kepimo popieriumi). Viduriniajam sluoksniui panaudokime serbentų uogienę. Ant viršaus užtarkuokime likusią tešlos dalį;
  5. Skardą pašaukime į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkime 45 minutes.

Skaniai suvalgyti trupininį pyragą su šviežiu pienu!