Nepadoriai saldus Ingridos tortas

Saldus tortas

Ingredientai:

Gaminimas:

  1. Dubenyje labai gerai išplakite kiaušinius, supilkite sutirštintą (kondensuotą) pieną;
  2. Kitame dubenyje išmaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Supilkite į pirmąjį dubenį;
  3. Tešlą gerai išmaišykite ir supylę į skardą pašaukite 30-40 min, kad iškeptų;
  4. Tuo tarpu, kai saldus biskvitas kepa, grietinę sumaišykite su cukrumi – tai bus sluoksnis biskvito pertepimui;
  5. Baigus kepti biskvitui, leiskite jam ataušti. Išimkite jį iš skardos ir stabiliai pastatykite ant stalo. Ištempkite siūlą ir juo atsargiai pjaustykite biskvitą plonais sluoksniais (4-5mm). Pertepkite biskvito lakštus grietinės mase;
  6. Ant viršaus sieteliu užsijokite kakavos;

P.S. biskvito pertepimui galite naudoti jogurtą, sumaišytą su vaisiais, tai pat grietinę sumaišytą su želė.

Skanaus! Receptą atsiuntė Ingrida