Tradicinis obuolių pyragas

Tradicinis obuolių pyragas

Ingredientai:

Gaminimas:

Tradincinis obuolių pyragas… na gerai, tradicinis obuolių pyragas su romu! Užtruksite daugiau kaip valandą, tačiau rezultatas nenuvils.

  1. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti stambiomis riekelėmis.
  2. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
  3. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įpilkite romo ir vėl viską gerai išplakite.
  4. Abi mases supilkite į vieną dubenį, pridėkite ištirpintą sviestą ir labai gerai išmaišykite.
  5. Įmaišykite obuolius į tešlą.
  6. Ištepkite skardą / arba sviestinį popierių sviestu ir sukrėskite obuolių pyrago tešlą.
  7. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45-50 min.