Apelsinų želė desertas

Apelsinu želė desertas

Ingredientai:

Gaminimas:

Šiam desertui pagaminti Jums reikės apelsinų skonio želė.

  1. Pirmiausia per pusę perpjauname apelsinus. Į dubenį išspaudžiame apelsinų sultis, kruopščiai šaukšteliu išgrandome apelsinų minkštimą;
  2. Pusėje litro užvirusio vandens ištripiname želė (kaip nurodyta ant želė pakelio). Šiek tiek atvėsiname. Supilame apelsinų sultis ir degtinę (pagal skonį);
  3. Apelsinų puseles sudedame į keksiukų skardą (arba kitą skardą, kad puseles būtų galima stabliai padėti) ir supilstome želė skystį;
  4. Apjuosiame skardą maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų per naktį ir sustingtų;
  5. Išėmus apelsinų puseles, perpjauname jas į keturias dalis.