Aviečių uogienė

Aviečių uogienė – gaminama iš vienos ar kelių rūšių aviečių uogų bei cukraus, su arba be vandens, tirštiklių, rūgštingumą reguliuojančių medžiagų. Uogienė ruošiama ilgesniam laikymui (ruošiama vasarą, valgoma visus metus).

Aviečių uogienė : susiję receptai
Saldžios sriubos receptas
60
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Išbandykime saldžios sriubos receptą kartu. Džiovinti vaisiai, aromatingas nuoviras ir gaivinantis rezultatas! Gero apetito!
Aviečių ir kokosų pyrago receptas
60
min.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
Lengvi ir tirpstantys burnoje aviečių ir kokosų pyrago gabalėliai. Naujas receptas Jo ir Jos sąraše!