Cukrus

Cukrus – vandenyje tirpstantis saldus disacharidas (natūralus saldiklis), dažniausiai gaminamas iš cukrinių runkelių, cukrašvendrių.

Cukrus: susiję receptai
Šokoladiniai sausainiai su karamele
45 min.
Šokoladinių sausainių su karamelės pertepimu receptas. Karamelės kremo tikrai pakaks visiems saldūmynų mėgėjams!
Karameliniai sausainiai
60 min.
Šiandien gaminame karamelinius sausainius - batonėlius su riešutais. Smaližiai ir maži, ir dideli!
Kopūstų salotos
20 min.
Labai skanios kopūstų ir jautienos liežuvio salotos. Papildomai reikės pomidoro ir skrudinto batono...
Balandėliai
60 min.
Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!
Moliūgų pyragas
200 min.
Kepame moliūgų pyragą su migdolais. Receptas tiems, kas suka galvą, kur panaudoti didžiulį per vasarą sunokusį moliūgą.
Sushi su krevetėmis
60 min.
Šį kartą gaminame sushi su krevetėmis! Taip pat reikės rūkytos lašišos, avokado ir agurko...
Obuolių pyragas
60 min.
Labai skanus obuolių pyragas aukso geltonumo plutele. Svarbiausia - kad obuolių nebūtų per mažai!
Varškės pyragas
90 min.
Kai norisi deserto, tirpstančio burnoje, vadovaukitės šiuo varškės pyrago receptu!
Trupinis obuolių pyragas
60 min.
Renkame sode obuolius ir kepame trupininį obuolių pyragą. Purus pyragas, trapia plutele...Skanaus!
Cukinijos žiemai
180 min.
Ar jau pasiruošėme žiemai? Cukinijų derlius kaip visuomet gausus - ką gaminsime iš jų?