Datulės

Datulės – datulinio finiko vaisiai (apie 5 cm ilgio ir 2 cm pločio), kuriuos tiek džiovintus, tiek žalius ypač vertina sveiko gyvenimo būdo pasekėjai – juose gausu vitaminų ir skaidulų. Datulėse gausu natūralaus cukraus, todėl jos naudojamas kaip natūralus energijos šaltinis.

Datulės : susiję receptai
Šokoladinis lazdyno riešutų kokteilis
10
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
Riešutinio kokteilio receptas pagal sveikos mitybos konsultantę Ireną Žentalytę. Gaminame ir mėgaujamės namuose!
Kriaušių sriubos receptas
10
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
Gaivi, paprasta vasariška kriaušių sriuba vos per 10 minučių. Gaminame namuose!
Agrastų ir datulių kokteilis
10
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
Sotus agrastų ir datulių kokteilis - žaliavalgiams ir prijaučiantiems sveikam maistui!