Kefyras

Kefyras – tai surūgusio pieno produktas. Parduotuvėse jis parduodamas 1-4% riebumo. Tarp kefyro ir surūgusio pieno skirtumas tas, kad kefyras dažniausiai būna nuriebalintas, sumaišytas. Kefyre yra apie 3% baltymų, 1-4% riebalų, 4% angliavandenių. 100 g. kefyro yra apie 45 kcal.

Kefyras: susiję receptai
Šokoladiniu keksiuku receptas
60 min.
Šokoladinių keksiukų receptas! Skanu, gardu ir paprasta! Patiekalą gaminsime namuose.
Šaltibarščių receptas
30 min.
Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai - receptas puikiai tinka vasarą! Gardumas slypi daržovių santykyje ir...
Vištienos grynuoliai
60 min.
Traškūs vištienos grynuoliai su orkaitėje keptomis bulvėmis vos per valandą. Darbo nedaug - o rezultatą įvertins kiekvienas :)
Dešrelės tešloje
30 min.
Šiomis plutele aprengtomis dešrelėmis greitai pasotinsite visus šeimos vyrus. O jeigu su grietinės ir sviesto padažu?
Pikantiskas padazas
20 min.
Draugiškas Jūsų skrandžiui padažas keptai duonai. Patiks visiems draugams, o paruošti iš tiesų lengva.