Kefyras

Kefyras – tai surūgusio pieno produktas. Parduotuvėse jis parduodamas 1-4% riebumo. Tarp kefyro ir surūgusio pieno skirtumas tas, kad kefyras dažniausiai būna nuriebalintas, sumaišytas. Kefyre yra apie 3% baltymų, 1-4% riebalų, 4% angliavandenių. 100 g. kefyro yra apie 45 kcal.

Kefyras : susiję receptai
Šokoladiniu keksiuku receptas
60
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Šokoladinių keksiukų receptas! Skanu, gardu ir paprasta! Patiekalą gaminsime namuose.
Šaltibarščių receptas
30
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai - receptas puikiai tinka vasarą! Gardumas slypi daržovių santykyje ir...
Vištienos grynuoliai
60
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Traškūs vištienos grynuoliai su orkaitėje keptomis bulvėmis vos per valandą. Darbo nedaug - o rezultatą įvertins kiekvienas :)
Dešrelės tešloje
30
min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 10
Loading...
Šiomis plutele aprengtomis dešrelėmis greitai pasotinsite visus šeimos vyrus. O jeigu su grietinės ir sviesto padažu?
Pikantiskas padazas
20
min.
4.91 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 11
Loading...
Draugiškas Jūsų skrandžiui padažas keptai duonai. Patiks visiems draugams, o paruošti iš tiesų lengva.