Krabų lazdelės

Krabų lazdelės – pramoniniu būdu iš žuvų sūrimio gaminamas produktas. Surimiui naudojamos nebrangios baltos jūrų žuvys – ledjūrio menkės, stauridė, jūrų lydekos, kurių mėsa smulkiai malama ir plaunama šaltu vandeniu iki baltos masės, iš kurios pašalinus vandenį, gaunamas sūrimis. Šis sūrimis pagardinamas įvairiais prieskoniais, gali būti ir krabų mėsa, taip pagaminamos krabų lazdelės.

Krabų lazdelės: susiję receptai
Blyneliai su mocarelos sūriu ir krabų lazdelėmis
15 min.
Greitas receptas vakarienei: blyneliai, įdaryti mocarela ir krabų lazdelėmis. Laisvė įdaro improvizacijai - Tau. Skanaus!
Salotos su abrikosais ir krabų lazdelėmis
20 min.
Gardžios salotos: krabų lazdelės, konservuoti abrikosai, pomidorai, agurkai, salotos, bazilikas ir majonezo užpilas. Receptas su nuotrauka.
Lavašas su varškės įdaru
30 min.
Gaminame gardų užkandį - lavašą su varškės įdaru. Krabų lazdelės, česnakas, alyvuogės ir krapai suteikia pikantiško skonio...
Krabų salotos
30 min.
Tradicinės krabų salotos - baltos salotos su krabų lazdelėmis ir kukurūzais. Kai kurie papildomai deda konservuotų žirnelių bei žalią agurką keičia marinuotu agurkėliu - priklauso nuo Jū...