Krevetės

Krevetės – tam tikras vėžiagyvių infrabūrys, paplitusios viso pasaulio vandenyse. Krevetėse gausu kalcio, jodo, proteino. Krevetės verdamos, kepamos, skrudinamos ar kepamos ant grotelų.

Krevetės: susiję receptai
Vyne troškintos krevetės
10 min.
Gardžios vyne troškintos krevetės vos per 10 min.! Skanaujame namuose. Gero apetito!
Krevečių ir kiaušinių salotos
15 min.
Įvairių spalvų aromatai (saliero, svogūno, sūrio) krevečių salotose - vos per 15 min. Gaminame ir ragaujame kartu!
Krevečių sriuba
40 min.
Jūros gėrybių ir daržovių sriubos receptas. Paprastas kaip tradicinė pomidorų sriuba. Pradedam!
Salotos su krevetėmis ir mandarinais
20 min.
Gaivių ir egzotiškų salotų receptas! Krevetės, mandarinai, graikiški riešutai ir lietuviškos daržovės...
Sushi su krevetėmis
60 min.
Šį kartą gaminame sushi su krevetėmis! Taip pat reikės rūkytos lašišos, avokado ir agurko...