Kriaušės

Kriaušės – saldūs vaisiai, kuriuose gausu įvairių vitaminų, mineralinių medžiagų, baltymų komponentų bei kitų biologiškai aktyvių medžiagų. Kriaušės naudojamos (be luobelės) salotoms gardinti, džemams, vaisių kokteiliams ir gėrimams.

Kriaušės: susiję receptai
Vaisių asorti salotos
15 min.
Gaivios harmoningo skonio vaisių salotos: bananai, kriaušė, obuolys, braškės ir migdolo drožlės. Praskaidrins rytą!
Bananų kriaušių desertas
15 min.
Gardžiu subalandsuoto skonio vaisių pudingo receptu dalinasi mitybos konsultantė irena Žentalytė.
Kriaušių sriubos receptas
10 min.
Gaivi, paprasta vasariška kriaušių sriuba vos per 10 minučių. Gaminame namuose!
Obuolių ir kriaušių pyragas su ledais
75 min.
Karštas obuolių ir kriaušių pyragas vaniliniais ledais ir šokolado pabarstu. Gaminame namuose!
Geltonas vaisiu kokteilis
15 min.
Tirštas vaisių "smutis" (angl. smoothie) arba, lietuviškai tariant, kokteilis. Šį kartą norėjosi, jog būtų skaisčiai geltonas.
Vitaminų kokteilis
10 min.
Vaisių kokteilis, kurio vitaminai ir mineralinės medžiagos gerokai viršija rekomenduojamą paros normą! Smulkiname ir plakame namuose.