Kriaušės

Kriaušės – saldūs vaisiai, kuriuose gausu įvairių vitaminų, mineralinių medžiagų, baltymų komponentų bei kitų biologiškai aktyvių medžiagų. Kriaušės naudojamos (be luobelės) salotoms gardinti, džemams, vaisių kokteiliams ir gėrimams.

Kriaušės : susiję receptai
Vaisių asorti salotos
15
min.
3.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Gaivios harmoningo skonio vaisių salotos: bananai, kriaušė, obuolys, braškės ir migdolo drožlės. Praskaidrins rytą!
Bananų kriaušių desertas
15
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
Gardžiu subalandsuoto skonio vaisių pudingo receptu dalinasi mitybos konsultantė irena Žentalytė.
Kriaušių sriubos receptas
10
min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
Gaivi, paprasta vasariška kriaušių sriuba vos per 10 minučių. Gaminame namuose!
Obuolių ir kriaušių pyragas su ledais
75
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
Karštas obuolių ir kriaušių pyragas vaniliniais ledais ir šokolado pabarstu. Gaminame namuose!
Geltonas vaisiu kokteilis
15
min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Tirštas vaisių "smutis" (angl. smoothie) arba, lietuviškai tariant, kokteilis. Šį kartą norėjosi, jog būtų skaisčiai geltonas.
Vitaminų kokteilis
10
min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
Vaisių kokteilis, kurio vitaminai ir mineralinės medžiagos gerokai viršija rekomenduojamą paros normą! Smulkiname ir plakame namuose.