Lavašas

Lavašas – iš miltų, vandens, druskos bei mielių kepamas paplotis. Jis naudojamas užkandžiams ir antriesiems patiekalams ruošti. Priklausomai nuo lavašo storio ir rūšies, jis naudojamas kebabams, užkandėlėms, suktinukams ir daržovių bei mėsos pyragams gaminti.

Lavašas : susiję receptai
Lavašas su varškės įdaru
30
min.
4.33 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Gaminame gardų užkandį - lavašą su varškės įdaru. Krabų lazdelės, česnakas, alyvuogės ir krapai suteikia pikantiško skonio...
Lavašas su lašiša
20
min.
3.88 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
Keletą valandų prieš susirenkant draugams paruoškite lavašą su lašiša ir visi - net tie, kurie nevalgo porų - susikąs liežuvį!