Makaronai

Makaronai – tai gaminiai iš miltų, vandens ir kitų produktų bei prieskonių mišinio. Makaronai valgomi prieš tai juos termiškai apdorojus (paprastai dedami į verdantį vandenį ir verdami apie 15-20 min.).

Makaronai: susiję receptai
Naminiai makaronai su tunu
25 min.
Šviežių makaronų ir tuno vakarienė dviems! Tikimės, kad patiekalas Jums patiks!
Makaronų apkepas
60 min.
Makaronų apkepo arba užkepėlės receptas. Makaronus pagardinsime brokoliu bei sūrio padažu. Tegul bus gardūs pietūs!
Makaronai su špinatais ir Feta
30 min.
Makaronų receptas - vakarienei, pietums ar vėlyviems savaitgalio pusryčiams. Skanaus!
Saldžios sriubos receptas
60 min.
Išbandykime saldžios sriubos receptą kartu. Džiovinti vaisiai, aromatingas nuoviras ir gaivinantis rezultatas! Gero apetito!