Raudonas vynas

Raudonas vynas – vynas, gaminamas iš tamsiųjų vynuogių rūšių.

Raudonas vynas: susiję receptai
Prancūziška svogūnų sriuba
80 min.
Itin paprasta, tačiau elegantiška ir aromatinga svogūnų sriuba tiesiai iš Prancūzijos!
Karštas vynas
25 min.
Aromatingą karštą vyną ruošiame namuose. Reikės: raudonojo vyno, apelsino, prieskonių ir puodelių. Šaltukas nebaisus!
Jautienos lazanija
75 min.
Gardi klasikinė lazanija su jautiena bei lietuviškais grybais. Ruošiame patiekalą ir pasirūpiname dubeniu gaivių salotų prie jo!
Švediškas obuolių pyragas
80 min.
Švediškas obuolių pyragas su obuolių ir razinų įdaru. Jeigu mėgstate švelnesnį skonį, razinas galite mirkyti ne vyne, o vandenyje.