Sluoksniuota tešla

Sluoksniuota tešla – tešla iš miltų, vandens, druskos ir riebalų (sviesto arba margarino). Prėska tešla itin plonai kočiojama ir lankstoma su riebalų mišiniu. Termiškai apdorojant, atsiskiria plonyčiai tešlos sluoksniai, tešla smarkiai išsipučia.

Sluoksniuota tešla: susiję receptai
Bandelės su dešrele
40 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu. Galbūt šis receptas - tai puikus pasirinkimas Jūsų vakarienei!
Pyragėliai su kopūstais
60 min.
Kai po balandėlių gamybos lieka kopūsto... Tuomet juo įdarome pyragėlius. Naudingas patiekalas be mėsos. Gero apetito!
Dešrelių suktinukai
30 min.
Netrukus Eurovizijos transliacija arba svarbios krepšinio rungtynės, o Jūs turite tik pusvalandį paruošti užkandžius svečiams? Suktinukų receptas išgelėbės.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su daržovėmis
75 min.
Puikus pasirinkimas kai laukiate svečių, o laikas spaudžia!