Svogūnų laiškai

Svogūnų laiškai – valgomojo svogūno lapai. Juose gausu mikroelementų cinko, fosforo, kalio. Valgomi žali arba džiovinti, tinka gardinti sriubas, košes, salotas, žuvies ar mėsos patiekalus.

Svogūnų laiškai: susiję receptai
Didžiųjų pupų troškinys
150 min.
Tikrų lietuviškų pupų troškinys tiks ir Užgavėnių, ir sočiai vakarienei vasaros darbų įkraštyje. Skanaus!
Kaliaropės salotos
15 min.
Kaliaropės salotų receptu dalinasi mitybos konsultantė Irena Žentalytė. Šviežių lietuviškų daržovių salotos. Gaminame namuose!
Žaliavalgiški sušiai
25 min.
Kaip pasigaminti žaliavalgišką suši? Receptu dalinasi mitybos ir sveikesnės gyvensenos konsultantė Irena Žentalytė.
Šaltibarščių receptas
30 min.
Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai - receptas puikiai tinka vasarą! Gardumas slypi daržovių santykyje ir...
Tailandietiška sriuba
60 min.
Tegul šaknys tailandietiško sriubos, bet skonis - lietuviškas. Puiki sriuba su kokosų pienu ir grybais. Receptas paįvairinti kasdienį meniu!
Špinatų salotos
30 min.
Gardžios špinatų salotos su grybais, kumpiu ir medaus užpilu. Užtruksite vos 30 min. joms pagaminti namuose.
Kiaušinių omletas
15 min.
Tradicinio kiaušinių omleto receptas su nuotrauka.
Sumuštiniai su dešra sūriu
12 min.
Orkaitėje kepti sumuštiniai su vytinta dešra ir sūriu.
Šašlykai - granatų sulčių marinatas
90 min.
Teko girdėti, kad Gruzijoje kiaulienos šašlyką marinuoja būtent granatų sultyse. Išbandykite šį receptą ir pamatysite, jog pikantišku šašlyko skoniu bus patenkinti visi pasivaišinę!