Įdarytos paprikos

Visuomet malonu virtuvėje improvizuoti - įdarytos paprikos suteikia tam žalią šviesą: kuom įdarysite, su kuo valgysite, kaip papuošite?

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Įdarytos paprikos
Kartais neprisiruošiame gaminti įdarytų paprikų, nes galvojam apie laiką, kurią jos atims virtuvėje, tiesa? Antra vertus, kiek galime valgyti troškinius, kepsnius ir kotletus.. Įdarytos paprikos visuomet palieka vietą improvizacijai - kuom įdarysite, su kuo valgysite, kokį garnyrą pasirinksite, kaip papuošite? Paprastasis variantas toks:

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Paprikas perpjaukite pusiau ir išvalykite sėklytes, išpjaukite ir kotą (kai kurie paprikas dar apverda, kad trumpiau orkaitėje reikėtų kepti);
  • 2
    Išvirkite keletą saujų ryžių ir palikite atvėsti;
  • 3
    Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, pakepinkite svogūną ir smulkiai sutarkuotas morkas;
  • 4
    Sudėkite kiaulienos faršą ir maišydami kepinkite apie 5 minutes. Apšlakstykite kepamą faršą soja, pasūdykite, pabarstykite kalendra, žalumynais (ką turite virtuvėje), pipirais;
  • 5
    Įdėkite keletą šaukštų pomidorų padažo ir viską troškinkite ant silpnos ugnies keletą minučių. Nuimkite troškintą mėsą nuo ugnies ir įmaišykite virtus ryžius. Įdaras turėtų turėti savo sulčių, t.y. nebūti sausas;
  • 6
    Į paprikų puseles paspausdami pridėkite mėsos įdaro ir pašaukite į orkaitę kepti apie 30 minučių (180 laipsnių temperatūroje);
  • 7
    Tuo tarpu išvirkite bulves ir sugrūskite su keletu šaukštų grietinės;
Susiję receptai
Atsiliepimai
Inet | 9-5-2012 09:09

o gal kas zinot, koki padaziuka tokiai paprikai?

Tadas | 1-29-2012 17:01

Teisingas patiekalas!

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą