Antrieji patiekalai

35 min.
Puikus patiekalas įprastai šeimos vakarienei ar pietums. Švelnus vištienos padažas ir spagečiai - įtiks kiekvieno skoniui!

100 min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!

60 min.
Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!

60 min.
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!

60 min.
Šiandien gaminame virtinukus su skaniausiu bazilikų padažu. Nepagailėkite citrinos žievelės, kuri patiekalui suteikia savitą skonį ir aromatą.

90 min.
Ne visai tradiciniai balandėliai - iš raudono kopūsto, tačiau ne mažiau skanūs ir sotūs!

80 min.
Lietuviškas kalafioro svajonės išpildymas: įdarykime kiaulienos faršu ir apkepkime su sūriu!

120 min.
Orkaitėje bene visas keptas maistas atrodo be galo skanus. Norime savose sultyse keptos mėsos ir daržovių? Prašom.

20 min.
Kas sakė, kad keptas kiaušinis pusryčiams nėra originalu. O jeigu keptume paprikos žiede?

60 min.
Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...