Antrieji patiekalai

Mamos kotletas? Kepsnys su grybų padažu? Jautienos guliašas? Antrieji mėsos patiekalai iš mėsos ir ne tik – visa tai rasite čia.

Kijevo kotletas
50
min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Vištiena su apelsinų padažu
60
min.
Ruošiame vištieną su pikantišku apelsinų padažu - paprasta ir labai skanu. Patiekti galime su bulvėmis arba ryžiais!
Spagečiai su vištienos padažu
35
min.
Puikus patiekalas įprastai šeimos vakarienei ar pietums. Švelnus vištienos padažas ir spagečiai - įtiks kiekvieno skoniui!
Čeburėkai
100
min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!
Balandėliai
60
min.
Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!
Vištiena kinietiškai
60
min.
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!
Virtinukai su bazilikų padažu
60
min.
Šiandien gaminame virtinukus su skaniausiu bazilikų padažu. Nepagailėkite citrinos žievelės, kuri patiekalui suteikia savitą skonį ir aromatą.
Balandėliai
90
min.
Ne visai tradiciniai balandėliai - iš raudono kopūsto, tačiau ne mažiau skanūs ir sotūs!
Įdarytas kalafioras
80
min.
Lietuviškas kalafioro svajonės išpildymas: įdarykime kiaulienos faršu ir apkepkime su sūriu!
Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su cukinija
120
min.
Orkaitėje bene visas keptas maistas atrodo be galo skanus. Norime savose sultyse keptos mėsos ir daržovių? Prašom.