Itališki patiekalai

Įvairumu pasižyminti itališka virtuvė – viena mėgstamiausių visame pasaulyje. Žuvis, sūrio produktai, vaisiai, švieži prieskoniniai žalumynai, miltų kepiniai, makaronai – visa tai neatsiejama italų virtuvės dalis.

Biscotti sausaineliai
60
min.
Gardžių itališkų sausainių receptas naudojantiems mini orkaites - neteks kepti sausainių visą dieną!
Pomidorų sriuba
60
min.
Išraiškingo skonio ir aromato trinta pomidorų sriuba su česnakais ir bazilikais! Receptas su nuotraukomis.
60
min.
Mažai laiko reikalaujantis patiekalas kasdieniams pietums. Receptas mėgstantiems mėsytę!
45
min.
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.
60
min.
Gardi ir elementari pica su keletu išraiškingo skonio ingredientų. Elegantiška pica be mėsos.
90
min.
Kaip pasigaminti gardų picos padą tiesiog namuose? Pilnas picos tešlos receptas.
Gaspačo sriuba
30
min.
Gaspačo sriuba puikiai tiks pakeisti šiltu metu ypač pamėgtus šaltibarščius. Ispaniška sriuba turi daugybę variacijų, todėl skonis neatsibos...
Negroni kokteilis
10
min.
Kokteilio - vieno geriausių aperityvų - receptas.
Itališki-jautienos-kukuliai
60
min.
Sultingi, itališki mėsos kukulaičiai jau garuoja lėkštėje. O kaip juos pagaminome?
Cezario salotų receptas
60
min.
Gaminame Cezario salotas sekmadienio rytą - idealu!