Itališki patiekalai

Įvairumu pasižyminti itališka virtuvė – viena mėgstamiausių visame pasaulyje. Žuvis, sūrio produktai, vaisiai, švieži prieskoniniai žalumynai, miltų kepiniai, makaronai – visa tai neatsiejama italų virtuvės dalis.

Biscotti sausaineliai
60 min.
Gardžių itališkų sausainių receptas naudojantiems mini orkaites - neteks kepti sausainių visą dieną!
Pomidorų sriuba
60 min.
Išraiškingo skonio ir aromato trinta pomidorų sriuba su česnakais ir bazilikais! Receptas su nuotraukomis.
Įdaryti makaronai Cannelloni
60 min.
Mažai laiko reikalaujantis patiekalas kasdieniams pietums. Receptas mėgstantiems mėsytę!
Raudonas padažas picai
45 min.
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.
Pica su sūriu ir pomidorais
60 min.
Gardi ir elementari pica su keletu išraiškingo skonio ingredientų. Elegantiška pica be mėsos.
Picos tešla
90 min.
Kaip pasigaminti gardų picos padą tiesiog namuose? Pilnas picos tešlos receptas.
Gaspačo sriuba
30 min.
Gaspačo sriuba puikiai tiks pakeisti šiltu metu ypač pamėgtus šaltibarščius. Ispaniška sriuba turi daugybę variacijų, todėl skonis neatsibos...
Negroni kokteilis
10 min.
Kokteilio - vieno geriausių aperityvų - receptas.
Itališki-jautienos-kukuliai
60 min.
Sultingi, itališki mėsos kukulaičiai jau garuoja lėkštėje. O kaip juos pagaminome?
Cezario salotų receptas
60 min.
Gaminame Cezario salotas sekmadienio rytą - idealu!