Sudėtinės dalys abėcėlės tvarka A-Z
Tekila - stiprusis alkoholinis gėrimas (35-55 alk. tūrio), gaminamas distiliuojant tekilinės agavos sultis.
Tepamas sūris - pieno produktas, gaminamas iš sūrio, pridedant arba nepridedant kitų pieno ar maisto produktų bei skonių.
Tortilija - plona, neraugintos tešlos duona, tradiciškai gaminama iš kukurūzų arba kviečių miltų.
Traški duonelė - grūdų paplotėliai iš miltų, sėlenų ir prieskonių, liaudyje vadinami duoniukais.
Triušiena - triušių mėsa, dar vadinama dietinės mėsos čempione dėl joje esančių itin lengvai pasisavinamų baltymų. Triušienoje taip pat gausu omega 3 rūgščių, B grupės vitaminų bei geležies. Mėsa išiskiria itin mažu alergenų kiekiu, todėl rekomenduotina mažiems vaikams.
Triušio kepenėlės - triušio vidaus organas, delikatesas, iš kurio dažniausiai gaminamas paštetas, užkandžiai ir pirmieji patiekalai.
Tunas - stambios skumbrių šeimos žuvys, kurių mėsa naudojama maisto gamybai, ypač salotoms.