Užgavėnių patiekalai

Patiekalai žiemos palydėtuvių šventei – Užgavėnėms. Mieliniai blynai, blyneliai, saldūs padažai, purūs bulviniai blynai, lietiniai su daržovėmis.

Pupeliu sriuba
120 min.
Pupelių sriuba - beveik tokia, kokią virdavo močiutė! Natūralaus skonio, liesa sriuba patiks kiekvienam...
Pyragas su mėsa
60 min.
Sotus ir laaaaaabai skanus pyragas su mėsa. Nepamirškite pabarstyti kepimo formą džiūvėsiais - kad pyragas nepriliptų.
Virtų bulvių cepelinai
60 min.
Šiandieną gaminame virtų bulvių cepelinus. Ne tik skanu, bet ir praktiška: cepelinų perteklių sudėsime į šaldymo kamerą kitam kartui.
Žagarėliai
60 min.
Kai išvirsi šiuos žagarėlius - valgysi, valgysi, valgysi... Pūstų žagarėlių receptas.
Itališki-jautienos-kukuliai
60 min.
Sultingi, itališki mėsos kukulaičiai jau garuoja lėkštėje. O kaip juos pagaminome?
Apelsininiai blyneliai
50 min.
Įprasti miltiniai blyneliai kiek kitaip - su vaisiaus minkštimu.
Bulvių plokštainis su vištiena
80 min.
Kai vištiena atsiduria bulvių plokštainyje... Receptas mėgstantiems lietuvišką virtuvę bei sotų, kaloringą maistą. Gero apetito!
Trinta moliūgų ir morkų sriuba
90 min.
Šiandiena namuose gaminame trintą moliūgų ir morkų sriubą. Porcijos daugiau nei pakanka keturių asmenų šeimai!
Arbatiniai sausainiai
50 min.
Kam nepatinka prie arbatos pakramtyti sausainį? Tradicinis arbatinių sausainių receptas štai čia.
Čeburėkai
100 min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!