Velykų patiekalai

Patiekalai Jūsų šv. Velykų stalui: tradiciniai pyragai ir kepiniai, antrieji patiekalai, salotos, desertai, gėrimai.

Keksas Zebriukas
50
min.
Tirpstantis burnoje keksas - dryžuotas kaip zebras. Prireiks trupučio kantrybės ir keksas pavyks puikiai.
Varškės apkepas
45
min.
Tradicinis mamos varškės apkepo receptas tik su slyvomis. Labai skanus, ypač su grietine ir slyvų uogiene.
Česnakinis vištienos padažas
6
min.
Greitas receptas orkaitėje keptai vištienai pagardinti. Tikrai galėsite iškeisti į pomidorų padažą ar majonezą, su kuriuo valgote vištieną...
Naminio tinginio receptas
35
min.
Naminis tinginys su sutirštintu pienu. Pagrindinis principas gaminant šį tinginį - nekeisti sudedamųjų dalių ir jų kiekio. Pasiteisinęs receptas.
Punsas kavos
7
min.
Gaivus ir energijos suteikiantis kokteilis, puikiai tinkantis draugų vakarėliui. Dėmesio - nepadauginti!