Velykų patiekalai

Patiekalai Jūsų šv. Velykų stalui: tradiciniai pyragai ir kepiniai, antrieji patiekalai, salotos, desertai, gėrimai.

Velykinės bandutės
220
min.
Bandelės, padedančios sukurti šventinę nuotaiką! Puikiai tiks kaip užkandis prieš pagrindinius patiekalus. Receptas su nuotraukomis!
Daigintų pupelių salotos
25
min.
Sveikų ir maistingų pupelių salotų receptas. Gaminame pagal Irenos Žentalytės salotų receptą.
Žuvienės receptas
35
min.
Greitai paruošiamos pikantiškos žuvies sriubos receptas. Žuvienė neabejotinai nominuojama šių metų sriubų receptų oskarams!
Eklerai su įdaru
60
min.
Gera valanda triūso ir naminiai plikyti pyragaičiai - eklerai - jau puikuojasi ant stalo. Receptas visiems - kviečiame gaminti ir jus!
Silke įdaryti pievagrybiai
35
min.
Silke ir daržovėmis įdarytos pievagrybių kepurėlės be abejonės pretenduoja tapti stalo puošmena ir gardžiu užkandžiu.
Vyne troškintos krevetės
10
min.
Gardžios vyne troškintos krevetės vos per 10 min.! Skanaujame namuose. Gero apetito!
Troškintos midijos
50
min.
Greitai paruošiamas šviežių jūros gėrybių - midijų - patiekalas ir gardus, ir maistingas! Galbūt ne kasdieniams pietums, tačiau savaitgalio pietų meniu tikrai paįvairins...
Jautienos marinatas
15
min.
Jeigu rytdienos šventei ruošiate jautieną, tuomet šio marinato receptas Jums padės pagaminti šedevrą!
Kumpio, figų ir mocarela salotos
20
min.
Subalansuoto skonio sočios salotos su mocarela sūriu, kumpiu, alyvuogėmis ir lazdyno riešutais... Išbandykite receptą namuose (produktai paprasčiausi)!
Kepti persikai - desertas
30
min.
Puikus desertas prie ledų - orkaitėje kepti natūralaus savito saldumo persikai.