Velykų patiekalai

Patiekalai Jūsų šv. Velykų stalui: tradiciniai pyragai ir kepiniai, antrieji patiekalai, salotos, desertai, gėrimai.

60
min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
60
min.
Saldus ir gardus karamelės ir riešutų pyragas! Ne tik skanauti namuose, bet ir nusinešti į svečius (estetiškai atrodo).
Tailandietiška sriuba
60
min.
Tegul šaknys tailandietiško sriubos, bet skonis - lietuviškas. Puiki sriuba su kokosų pienu ir grybais. Receptas paįvairinti kasdienį meniu!
Šventinis Kalėdinis kalakutas
200
min.
Orkaitėje keptas kalakutas - receptas su savais privalumais ir iššūkiais. Patiekalas gali tapti Kalėdinio stalo puošmena...
Suktinukai su slyvomis ir spanguolėmis
70
min.
Įdaryti mėsos suktinukai - saldaus ir rūgštaus derinys. Kepusi savose sultyse kiauliena išlaiko tikrąjį aromatą, o įdaras prideda malonią skonių įvairovę..
Kiaulienos kumpis
120
min.
Bandome kiaulienos kumpio, kepto orkaitėje, receptą! Patiekiame kumpį traškia plutele, nepjaustytą.
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
60
min.
Minkštų ir gardžių šokoladinių sausainių receptas su nuotraukomis.
Lydekos filė gabalėliai
25
min.
Tradiciškai apkepti žuvies gabalėliai - mitų ir kiaušinio plakinyje.
Zuikio receptas
120
min.
Zuikis - ypač populiarus ant šv. Velykų stalo kaip šaltas mėsos užkandis.
Velykinis pyragas
80
min.
Prieš pat šv. Velykas kepame mielinį pyragą su duobutėmis dažytiems kiaušiniams.