Velykų patiekalai

Patiekalai Jūsų šv. Velykų stalui: tradiciniai pyragai ir kepiniai, antrieji patiekalai, salotos, desertai, gėrimai.

Šventinis Kalėdinis kalakutas
200 min.
Orkaitėje keptas kalakutas - receptas su savais privalumais ir iššūkiais. Patiekalas gali tapti Kalėdinio stalo puošmena...
Suktinukai su slyvomis ir spanguolėmis
70 min.
Įdaryti mėsos suktinukai - saldaus ir rūgštaus derinys. Kepusi savose sultyse kiauliena išlaiko tikrąjį aromatą, o įdaras prideda malonią skonių įvairovę..
Kiaulienos kumpis
120 min.
Bandome kiaulienos kumpio, kepto orkaitėje, receptą! Patiekiame kumpį traškia plutele, nepjaustytą.
Šokoladiniai sausainiai su riešutais
60 min.
Minkštų ir gardžių šokoladinių sausainių receptas su nuotraukomis.
Lydekos filė gabalėliai
25 min.
Tradiciškai apkepti žuvies gabalėliai - mitų ir kiaušinio plakinyje.
Zuikio receptas
120 min.
Zuikis - ypač populiarus ant šv. Velykų stalo kaip šaltas mėsos užkandis.
Velykinis pyragas
80 min.
Prieš pat šv. Velykas kepame mielinį pyragą su duobutėmis dažytiems kiaušiniams.
Salotos su krevetėmis ir mandarinais
20 min.
Gaivių ir egzotiškų salotų receptas! Krevetės, mandarinai, graikiški riešutai ir lietuviškos daržovės...
Mėsos pyragas KROKODILAS
180 min.
Šiandieną kepame mėsos pyragą išradingai! Tradicinis receptas ir originalus pateikimas. Skanaus!
Įdaryti kiaušiniai su lašiša
40 min.
Mįslė: kas tradiciškai tinka Velykoms? Ogi įdaryti kiaušiniai! Receptas su nuotrauka.