Velykų patiekalai
30
min.
Ruošiantis Velykų šventei, įdarykime keletą kiaušinių. Citrinos sultys panaikins kiaušinio kvapą, o peletrūnas suteiks naują aromatą. Tik nepamirškite kiaušinių išvirti kietai!
120
min.
Šventinis kepinys Jūsų šeimai. Labai gardus saldus, išskirtinio skonio ir aromato varškės pyragas.
150
min.
Ką patieksite ant Velykų stalo? Pietūs turi būti sotūs ir įvairūs. Kiauliena? Paukštiena? Žvėriena? Rekomenduojame ėrieną.
90
min.
Tradicinis Velykų kepinys - Velykų boba! Reikės molinės puodynės, miltų, kiaušinių, pieno, cukraus, mielių ir razinų.
20
min.
Florentinai, florentinai, florentinai - kur galite panaudoti daugiau fantazijos jei ne kepdami šiuos saldžius ir trapius kepinius? Sezamo sėklos, dribsniai, aguonos, riešutai, džiovinti vaisiai.....
120
min.
Panašu į tradicinį obuolių pyragą? Ne visai, jeigu padarysime pyragą puresnį ir pridėsime vynuogių...
120
min.
Štai šaltas šokoladinis pyragas su zefyrais ir riešutais. Turėkime biskvito ir tamsaus šokolado - pagaminsime ir mėgausimės itin greitai.
60
min.
Namuose gaminamės purų varškės pyragą su rikotos sūriu. Prieš patiekiant nepamirškite atvėsinti ir papuošti pyragą!