Antioksidantai ir konservantai. Būtina vengti. Vengti alergiškiems ir sergantiems astma. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Dirbtinis konservantas. Propiono rūgšties kalio junginys.
Antioksidantai ir konservantai. Nepavojingas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Dirbtinis askorbo rūgšties kalcio junginys. Naudojamas: Pieno, grietinės milteliams, mėsos gaminiams, cukraus gaminiams, vynams, gaiviesiems gėrimams.
Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Pieno rūgšties kalio druska – apsaugo maisto produktą nuo išdžiūvimo.
Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Pieno rūgšties kalcio druska – apsaugo maisto produktą nuo išdžiūvimo.
Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Vyno rūgšties dviguba druska, laisvina vidurius.
Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Obuolių rūgšties kalio junginys.
Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Obuolių rūgšties kalcio junginys.
Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Sintetinis stabilizatorius, stabdo kalcio įsisavinimą.
Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Dirbtinė rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, valgomosios druskos pakaitalas.
Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Dirbtinė rūgštingumą reguliuojanti medžiaga.