Gardūs sumuštiniai su ožkos pieno sūriu

Sumuštiniai su ožkos sūriu

Ingredientai:

Gaminimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių temperatūros ir supjaustykite pomidorus (geriausia naudoti vyšninius pomidorus, tuomet reiktų daugiau negu nurodyta prie ingredientų) ketvirčiais. Pabarstykite pomidorus druska, bazilikais ir pipirais, gerai apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę. Kepkite, kol pomidorai suminkštės ir įgaus karamelės atspalvį. Tuomet išimkite iš orkaitės ir leiskite jiems atvėsti.
  2. Supjaustykite prancūzišką batoną riekelėmis (jeigu norite traškesnio varianto – paskrudinkite trumpai orkaitėje) ir uždėkite ožkos sūrio.
  3. Ant sumuštinio viršaus dėkite špinatų lapą ir keletą skiltelių Jūsų paruoštų pomidorų.