Gardus keptų varškėčių receptas

Keptų varskėčių receptas

Ingredientai:

Gaminimas:

Ką gi, vaikučiai pabiručiai – saldi Jūsų vakarienė!

  1. Išplakame keletą kiaušinių, įmaišome cukrų ir vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos;
  2. Kiaušinio masę sutriname su varške (geriau, kad liktų kuo mažiau varškės gumulėlių);
  3. Suberiame miltus, išminkome tešlą. Iš jos padarome keletą ritinių (ant miltais pabarstyto stalo), kuriuos supjaustome riekelėmis. Riekeles apspaudžiame šakute ir rankomis, kad jos taptų mažo blynelio formos;
  4. Kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus;
  5. Valgome su grietine ir uogiene!

Recepto nuotraukos.

 

Kepti varškėčiai

 

Išepti varškėčiai