Miltai

Miltai – maisto ingredientas, pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, gaminama, permalant grūdus. Miltuose gausu angliavandenių, ypač – krakmolo, šiek tiek baltymų ir cukrų, ląstelienos.

Miltai: susiję receptai
Kokoso pyragaičių receptas
60 min.
Prabangūs burnoje tirpstantys kokoso pyragaičiai - ypatingoms progoms! Receptas su nuotraukomis.
Receptas sausainiai suktinukai
60 min.
Trapūs margi sausainiai suktinukai jau vėsta ant stalo. Ruošiame šilto pieno stiklines ir kramtome pasigardžiuodami. Receptas su nuotraukomis.
Šokoladu aplietas marcipanų pyragas
50 min.
Lengvo ir puraus marcipaninio pyrago receptas su nuotraukomis! Gamink ir skanauk namuose.
Šokoladiniu keksiuku receptas
60 min.
Šokoladinių keksiukų receptas! Skanu, gardu ir paprasta! Patiekalą gaminsime namuose.
Velykinės bandutės
220 min.
Bandelės, padedančios sukurti šventinę nuotaiką! Puikiai tiks kaip užkandis prieš pagrindinius patiekalus. Receptas su nuotraukomis!
Rūgštynių sriubos receptas
30 min.
Gardžių lietuviškų vasaros patiekalų meniu - rūgštynių sriubos receptas! Gaminame namuose.
Eklerai su įdaru
60 min.
Gera valanda triūso ir naminiai plikyti pyragaičiai - eklerai - jau puikuojasi ant stalo. Receptas visiems - kviečiame gaminti ir jus!
Lietiniai su bulvių padažu
60 min.
Lietuviškas aukštaitiškas lietinių su bulvių padažu receptas. Alakanų namuose nebus! Gaminame namuose.
Kumpio ir mocarelos krepšeliai
25 min.
Šilti kumpio ir mocarelos sūrio krepšeliai vakarienei ir draugams pavaišinti. Dalinamės receptu!
Sausainiai su marcipanais
70 min.
Sausainiai su marcipanų įdaru tiks bet kuriai šventei papuošti ir svečius nustebinti. Skanaus!