Prancūziški patiekalai

Prancūzai savo virtuve gali didžiuotis – kulinarijos menas ir patiekalai populiarūs visoje Europoje. Prancūzijos virtuvei būdingas daržovių ir šakniavaisių naudojimas bei žaliosios salotos su įvairiais padažais. Gero apetito!

Eklerai su įdaru
60 min.
Gera valanda triūso ir naminiai plikyti pyragaičiai - eklerai - jau puikuojasi ant stalo. Receptas visiems - kviečiame gaminti ir jus!
Prancūziški sūrio sumuštiniai
12 min.
Tradiciškai paruošti prancūziški sūrio sumuštiniai vos per 12 minučių. Sunku jiems atsispirti. Gaminame namuose!
Jogurto ir Feta sūrio padažas
10 min.
Greitai paruošiamo lieso padažo receptas. Labiausiai tiks žuvies patiekalams ir užkandžiams. Gero apetito!
Tuno kroketų receptas
60 min.
Šiandieną gaminame gardžius ryžių ir tuno kroketus su liesu Fetos sūrio ir jogurto padažu. Užtruksime 60 min. Gero apetito!
Kruasanų receptas
240 min.
Šiandieną gaminame traškius sluoksniuotos tešlos sviestinius pyragėlius - kruasanus. Tešlą gaminsime patys, todėl nedelsdami pradėkime!
Lęšių ir daržovių sriuba
45 min.
Liesa lęšių ir daržovių sriuba praturtins mėgstamiausių sriubų sąrašą! Per 45 min. pagaminsime namuose!
Naminiai ledai
15 min.
Ruošiame valgomuosius ledus su karamele, riešutais ir pieniniu šokoladu namuose. Viso labo 15 min. ir ledai paruošti!
Prancūziška svogūnų sriuba
80 min.
Itin paprasta, tačiau elegantiška ir aromatinga svogūnų sriuba tiesiai iš Prancūzijos!
Vinaigrette padažas
10 min.
Labai naudingas prancūziško užpilo receptas - jeigu ruošiate salotas arba paukštienos patiekalą, nebesuksite galvos, kokį užpilą šalia patiekti.
Krevečių ir kiaušinių salotos
15 min.
Įvairių spalvų aromatai (saliero, svogūno, sūrio) krevečių salotose - vos per 15 min. Gaminame ir ragaujame kartu!