Prancūziški patiekalai

Prancūzai savo virtuve gali didžiuotis – kulinarijos menas ir patiekalai populiarūs visoje Europoje. Prancūzijos virtuvei būdingas daržovių ir šakniavaisių naudojimas bei žaliosios salotos su įvairiais padažais. Gero apetito!

Kepintų morkų sriuba
40
min.
Gardi kreminė kepintų morkų sriuba - jau ant mūsų stalo. Lengvai pasigaminkite ir Jūs!
30
min.
Užtepėlė - vienas iš greičiausiai paruošiamų užkandžių. Šiuokart dalinamės puikios, spalvingos paprikų, alyvuogių ir sūrio užtepėlės receptu.
Eklerai su įdaru
60
min.
Gera valanda triūso ir naminiai plikyti pyragaičiai - eklerai - jau puikuojasi ant stalo. Receptas visiems - kviečiame gaminti ir jus!
Prancūziški sūrio sumuštiniai
12
min.
Tradiciškai paruošti prancūziški sūrio sumuštiniai vos per 12 minučių. Sunku jiems atsispirti. Gaminame namuose!
Jogurto ir Feta sūrio padažas
10
min.
Greitai paruošiamo lieso padažo receptas. Labiausiai tiks žuvies patiekalams ir užkandžiams. Gero apetito!
Tuno kroketų receptas
60
min.
Šiandieną gaminame gardžius ryžių ir tuno kroketus su liesu Fetos sūrio ir jogurto padažu. Užtruksime 60 min. Gero apetito!
Kruasanų receptas
240
min.
Šiandieną gaminame traškius sluoksniuotos tešlos sviestinius pyragėlius - kruasanus. Tešlą gaminsime patys, todėl nedelsdami pradėkime!
Lęšių ir daržovių sriuba
45
min.
Liesa lęšių ir daržovių sriuba praturtins mėgstamiausių sriubų sąrašą! Per 45 min. pagaminsime namuose!
Naminiai ledai
15
min.
Ruošiame valgomuosius ledus su karamele, riešutais ir pieniniu šokoladu namuose. Viso labo 15 min. ir ledai paruošti!
Prancūziška svogūnų sriuba
80
min.
Itin paprasta, tačiau elegantiška ir aromatinga svogūnų sriuba tiesiai iš Prancūzijos!