Prancūziški patiekalai

Prancūzai savo virtuve gali didžiuotis – kulinarijos menas ir patiekalai populiarūs visoje Europoje. Prancūzijos virtuvei būdingas daržovių ir šakniavaisių naudojimas bei žaliosios salotos su įvairiais padažais. Gero apetito!

Jūros gėrybių pica
45 min.
Pasirenkame mėgstamiausią jūros gėrybių asorti ir mėgaujamės picos patiekalu namuose!
Pica su daržovėmis
60 min.
Pica su cukinija, baklažanu, artišoku, svogūnu ir sūriu. Receptas pietums!
Vištiena su medumi ir garstyčiomis
60 min.
Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...
Salotos su ožkos pieno sūriu
15 min.
Nekasdieniškos salotos su gražgarstėmis ir ožkos pieno sūriu. Receptas skirtas užkandžiauti su vyno taure.
Sumuštiniai su ožkos sūriu
30 min.
Kartais labai norisi kažko itin paprasto. Turite tik 30 min? Nebėda! Šie sumuštiniai iš greit pagaminami ir gardūs. Apsilaižysite pirštus!
Šampano kokteilis Labas rytas
5 min.
Tai lyg šampano punčas, kadangi šampanas labai mažai jaučiasi. Tikrai atgaivins ir pakels nuotaiką.
Šampano kokteilis IMBIERAS
10 min.
Kodėlgi merginoms nepasidarius šampano kokteilio? Kokteilis penktadienio sushi vakarėliui.
Šampano kokteilis MIMOSA
10 min.
Sulčių ir šampano kokteilis. Ypač svarbu gerai atšaldyti vandenį ir šampaną.
Oboulių apkepo receptas
60 min.
Net neįtartumėte, kad oboulių apkepo receptas toks paprastas. Iš tiesų saldus tradicinis oboulių apkepas - puikus deseras!