Prancūziški patiekalai

Prancūzai savo virtuve gali didžiuotis – kulinarijos menas ir patiekalai populiarūs visoje Europoje. Prancūzijos virtuvei būdingas daržovių ir šakniavaisių naudojimas bei žaliosios salotos su įvairiais padažais. Gero apetito!

Vinaigrette padažas
10
min.
Labai naudingas prancūziško užpilo receptas - jeigu ruošiate salotas arba paukštienos patiekalą, nebesuksite galvos, kokį užpilą šalia patiekti.
Krevečių ir kiaušinių salotos
15
min.
Įvairių spalvų aromatai (saliero, svogūno, sūrio) krevečių salotose - vos per 15 min. Gaminame ir ragaujame kartu!
45
min.
Pasirenkame mėgstamiausią jūros gėrybių asorti ir mėgaujamės picos patiekalu namuose!
60
min.
Pica su cukinija, baklažanu, artišoku, svogūnu ir sūriu. Receptas pietums!
Vištiena su medumi ir garstyčiomis
60
min.
Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...
Salotos su ožkos pieno sūriu
15
min.
Nekasdieniškos salotos su gražgarstėmis ir ožkos pieno sūriu. Receptas skirtas užkandžiauti su vyno taure.
Sumuštiniai su ožkos sūriu
30
min.
Kartais labai norisi kažko itin paprasto. Turite tik 30 min? Nebėda! Šie sumuštiniai iš greit pagaminami ir gardūs. Apsilaižysite pirštus!
5
min.
Tai lyg šampano punčas, kadangi šampanas labai mažai jaučiasi. Tikrai atgaivins ir pakels nuotaiką.
Šampano kokteilis IMBIERAS
10
min.
Kodėlgi merginoms nepasidarius šampano kokteilio? Kokteilis penktadienio sushi vakarėliui.
Šampano kokteilis MIMOSA
10
min.
Sulčių ir šampano kokteilis. Ypač svarbu gerai atšaldyti vandenį ir šampaną.