Lietuviški patiekalai

50 min.
Sotus ir lietuviškas pirmųjų vasaros grybų - šviežių voveraičių - troškinys. Paragauk - neapsigausi!

150 min.
Tikrų lietuviškų pupų troškinys tiks ir Užgavėnių, ir sočiai vakarienei vasaros darbų įkraštyje. Skanaus!

30 min.
Nuostabus triušio kepenėlių paštetas! Itin paprastas receptas su nuotraukomis.

20 min.
Tegyvuoja obuolių ir morkų salotos su salieru! Puikiai tiks užkandžiauti šiltomis vasaros dienomis.

180 min.
Kaip gardžiai paruošti kiaulienos liežuvį? Aplink delikatesinę mėsytę tereikia skonį paryškinsiančių produktų. Receptas su nuotraukomis.

60 min.
Trapūs margi sausainiai suktinukai jau vėsta ant stalo. Ruošiame šilto pieno stiklines ir kramtome pasigardžiuodami. Receptas su nuotraukomis.

45 min.
Šiandieną gaminame trintą moliūgų sriubą, pagardintą imbieru, kariu ir kokosų pienu. Turtinga skonių sriuba paliks gerą įspūdį!

10 min.
Dar vienas žaliavalgiškas receptas iš Irenos Žentalytės kolekcijos - šiuokart riešutų užtepėlės!

30 min.
Vasara dvelkiančių lietuviškų daržovių salotos, kurių receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.

60 min.
Šokoladinių keksiukų receptas! Skanu, gardu ir paprasta! Patiekalą gaminsime namuose.