Gardus svogūnų apkepas

Puikus receptas Jūsų vakarienėms paįvairinti. Lietuviškas patiekalas labai tiks mėgstantiems svogūnus!

Paruošimo 5min. | Gaminimo

  min.
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 1
Loading...

Paruošimo 5min. | Gaminimo

  min.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pirmiausia nulupame svogūnus, supjaustome žiedeliais. Suberiame į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi ir apkepame svogūnus kol suminkštės (10-14 min.);
  • 2
    Tuo metu dubenyje išplakame du kiaušinius, pagardiname maltais kmynais, pipirais ir druska, įmaišome pieną;
  • 3
    Apkeptus svogūnus sudedame į kepimo popieriumi išklotą formą (arba kepimo formą, išteptą aliejumi), užpilame ant viršaus kiaušinių ir pieno plakinį bei kepame iki įkaitintoje orkaitėje 30 minučių;
  • 4
    Svogūnų apkepui iškepus, supjaustome į keletą porcijų ir patiekiame su grietine. Tikras lietuviškas patiekalas! Gero apetito!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą