Lazanijos receptas

Nuostabiausios lazanijos receptas. Jeigu Garfyldas taip mėgsta šį patiekalą, kaip lazanijai galėtumėte atsispirti Jūs?

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.29 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
4.29 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Lazanijos receptas
Lazanija! Lazanija! Lazanija!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Pasiruošiame padažą: prikaistuvyje išlydome sviestą, maišant suberiame miltus. Sušokusius į gumulėlius kantriai ir nuosekliai maišome ir tik palengva pilame pieną, nuolat maišant, kad padažas būtų vientisos konsistensijos, o ne sušokęs į gumulėlius;
  • 2
    Pasiruošiame įdarą: į įkaitintą keptuvę pilame šiek tiek aliejaus, sudedame svogūną. Netrukus papriką, pievagrybius. Tuomet kiaulienos faršą ir pomidorus. Įdarą pagardiname mėsos prieskoniais, citrinpipiriais, kvapiaisiais pipirais, druska.
  • 3
    Skardą ištepame pasigamintu padažu. Dedame lakštinių makaronų sluoksnį, tuomet vėl užtepame padažo, paskirstome dalį įdaro ir ir apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Vėl dedame lakštinius, padažą, įdarą ir fermentinį sūrį. Ant viršaus - lakštinių sluoksnis ir iš viršaus gerai apteptas pasigamintu padažu.
  • 4
    Dedame skardą į iki 200C įkaitintą orkaitę. Kepame 25 minutes ir tuomet apibarstome viršutinį sluoksnį tarkuotu sūriu. Kepame toliau 10-15min.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Jokūbas | 9-8-2014 19:09

@Laima – puikus pastebėjimas! Malonu, kad pasidalinot!

laima | 9-7-2014 10:09

Surio, atsiprasau

laima | 9-7-2014 10:09

Nu darant padaža patarciau su sviestu pakaitint miltus o paskui pilt piens as pvz besamelio padaza darau su grietineles ir sultinio misiniu patikekit skaniau ir dar I ta pati padaza susio itarkuoju

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą