Pievagrybiai

Pievagrybiai – pievagrybių šeimos grybas, išauginantis baltus, pilkus, gelsvus arba rudus vaisiakūnius. Pievagrybiai plačiai auginami pramoniniu būdu. Be aromatinių medžiagų, pievagrybiuose gausu naudingų baltymų, riebalų, įvairių cukrų, mineralinių druskų, fosforo rūgšties, kalio ir kt.

Pievagrybiai: susiję receptai
Varškės ir grybų padažas traškučiams nachos
15 min.
Krepšinio varžybos prasideda mažiau kaip už valandos, todėl parduotuvėje griebiam kukurūzų traškučių ir keletą ingredientų padažui - laiko užkandžių gamybai nedaug!
Silke įdaryti pievagrybiai
35 min.
Silke ir daržovėmis įdarytos pievagrybių kepurėlės be abejonės pretenduoja tapti stalo puošmena ir gardžiu užkandžiu.
Čeburėkai su grybais
60 min.
Čeburėkų su grybais receptas. Gardūs tiek šilti, tiek pravėsę. Gaminame namuose. Dar jeigu turėtume šviežių miško grybų, tuomet iš viso pasaka...
Traškios salotos su grybais
25 min.
Patiekalas, rekomenduojamas vakarienei - gardžios, traškios ir lengvai paruošiamos salotos su grybais.
Įdaryti makaronai Cannelloni
60 min.
Mažai laiko reikalaujantis patiekalas kasdieniams pietums. Receptas mėgstantiems mėsytę!
Špinatų salotos
30 min.
Gardžios špinatų salotos su grybais, kumpiu ir medaus užpilu. Užtruksite vos 30 min. joms pagaminti namuose.
Įdarytos cukinijos laivelis
80 min.
Cukinijos - ne tik į blynus... Įdarysime jas daržovių, mėsos ir grybų įdaru.
Daržovių troškinys
60 min.
Šaldytuve turite įvairių daržovių? Troškinys su pievagrybiais ir makaronais - kodėl gi ne?
Pyragas su mėsa
60 min.
Sotus ir laaaaaabai skanus pyragas su mėsa. Nepamirškite pabarstyti kepimo formą džiūvėsiais - kad pyragas nepriliptų.
Balandėliai
60 min.
Netradiciškai įdaryti kopūsto lapai - balandėliai su vegetarišku įdaru. Skrandis liks sužavėtas!