Daržovių patiekalai

Sriubos, salotos, troškiniai, kepiniai, antrieji patiekalai – viskas iš daržovių. Morkos, bulvės, kopūstai, burokėliai, kalafioras, cukinija, pomidorai, kukurūzai, svogūnai – gausybė sveikų ingredientų mūsų patiekalams.

Rusiškų barščių receptas
120 min.
Sodraus skonio, soti šviežių burokėlių sriuba su mėsa. Receptas su nuotraukomis.
Didžiųjų pupų troškinys
150 min.
Tikrų lietuviškų pupų troškinys tiks ir Užgavėnių, ir sočiai vakarienei vasaros darbų įkraštyje. Skanaus!
Obuolių, saliero ir morkų salotos
20 min.
Tegyvuoja obuolių ir morkų salotos su salieru! Puikiai tiks užkandžiauti šiltomis vasaros dienomis.
Trinta moliūgų ir kario sriuba
45 min.
Šiandieną gaminame trintą moliūgų sriubą, pagardintą imbieru, kariu ir kokosų pienu. Turtinga skonių sriuba paliks gerą įspūdį!
Riešutų užtepėlės receptas
10 min.
Dar vienas žaliavalgiškas receptas iš Irenos Žentalytės kolekcijos - šiuokart riešutų užtepėlės!
Maistingos tuno salotos
12 min.
Tunas, tunas, tunas! Vienas iš labiausiai paplitusių salotų ingredientų ir mūsų virtuvėje. Gaminame maistingas tuno salotas su moliūgo sėklomis.
Kopūsto salotos
30 min.
Vasara dvelkiančių lietuviškų daržovių salotos, kurių receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.
Saldi moliūgų sriuba
30 min.
Desertinės moliūgų sriubos receptas ir mažiems, ir dideliems! Gaminame namuose.
Rūgštynių sriubos receptas
30 min.
Gardžių lietuviškų vasaros patiekalų meniu - rūgštynių sriubos receptas! Gaminame namuose.
Daigintų pupelių salotos
25 min.
Sveikų ir maistingų pupelių salotų receptas. Gaminame pagal Irenos Žentalytės salotų receptą.