Daržovių patiekalai

Sriubos, salotos, troškiniai, kepiniai, antrieji patiekalai – viskas iš daržovių. Morkos, bulvės, kopūstai, burokėliai, kalafioras, cukinija, pomidorai, kukurūzai, svogūnai – gausybė sveikų ingredientų mūsų patiekalams.

Kepintų morkų sriuba
40
min.
Gardi kreminė kepintų morkų sriuba - jau ant mūsų stalo. Lengvai pasigaminkite ir Jūs!
30
min.
Užtepėlė - vienas iš greičiausiai paruošiamų užkandžių. Šiuokart dalinamės puikios, spalvingos paprikų, alyvuogių ir sūrio užtepėlės receptu.
Rusiškų barščių receptas
120
min.
Sodraus skonio, soti šviežių burokėlių sriuba su mėsa. Receptas su nuotraukomis.
Didžiųjų pupų troškinys
150
min.
Tikrų lietuviškų pupų troškinys tiks ir Užgavėnių, ir sočiai vakarienei vasaros darbų įkraštyje. Skanaus!
Obuolių, saliero ir morkų salotos
20
min.
Tegyvuoja obuolių ir morkų salotos su salieru! Puikiai tiks užkandžiauti šiltomis vasaros dienomis.
Trinta moliūgų ir kario sriuba
45
min.
Šiandieną gaminame trintą moliūgų sriubą, pagardintą imbieru, kariu ir kokosų pienu. Turtinga skonių sriuba paliks gerą įspūdį!
Riešutų užtepėlės receptas
10
min.
Dar vienas žaliavalgiškas receptas iš Irenos Žentalytės kolekcijos - šiuokart riešutų užtepėlės!
Maistingos tuno salotos
12
min.
Tunas, tunas, tunas! Vienas iš labiausiai paplitusių salotų ingredientų ir mūsų virtuvėje. Gaminame maistingas tuno salotas su moliūgo sėklomis.
Kopūsto salotos
30
min.
Vasara dvelkiančių lietuviškų daržovių salotos, kurių receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.
Saldi moliūgų sriuba
30
min.
Desertinės moliūgų sriubos receptas ir mažiems, ir dideliems! Gaminame namuose.