Antrieji patiekalai

Mamos kotletas? Kepsnys su grybų padažu? Jautienos guliašas? Antrieji mėsos patiekalai iš mėsos ir ne tik – visa tai rasite čia.

Didžiųjų pupų troškinys
150 min.
Tikrų lietuviškų pupų troškinys tiks ir Užgavėnių, ir sočiai vakarienei vasaros darbų įkraštyje. Skanaus!
Triušienos troškinio receptas
90 min.
Gardaus triušienos troškinio receptas - itin lengva gaminti namuose!
Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
25 min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
Sezaminės vištienos receptas
45 min.
Vištienos receptas, kuriame vyrauja skonių balansas - aštrumas, saldumas, sūrumas, rūgštumas, Greitai paruošiama ir 100% gardu!
Žaliavalgiški sušiai
25 min.
Kaip pasigaminti žaliavalgišką suši? Receptu dalinasi mitybos ir sveikesnės gyvensenos konsultantė Irena Žentalytė.
Brokolių salotos su tuno užpilu
20 min.
Gaminame šiltas salotas su pikantišku tuno padažu. Pagrindinis salotų veikėjas - didysis sveikatos simbolis, cholesterolio priešas - Brokolis.
Naminiai makaronai su tunu
25 min.
Šviežių makaronų ir tuno vakarienė dviems! Tikimės, kad patiekalas Jums patiks!
Mėsos pica
35 min.
Šį kartą mūsų virtuvėje - mėsinga ir gardi itališka mėsos pica! Gero apetito!
Vyne troškintos krevetės
10 min.
Gardžios vyne troškintos krevetės vos per 10 min.! Skanaujame namuose. Gero apetito!
Voveraitės grietinės padaže
30 min.
Kiekvieną rudenį ant mūsų stalo - mažiausiai kirmijantis lietuviškas grybas - voveraitės. Ruošiame tradiciniame grietinės padaže...