Azijietiški patiekalai

Azijietiška virtuvė vienija didžiausią populiaciją turinčio žemyno virtuves – Kinų, Japonų, Korėjiečių, Mongolų ir Taivanio. Šios virtuvės turtingos daugybe įvairių patiekalų ir tradicijų. Populiariausi produktai – ryžiai, karis, česnakas, imbieras, soja, čili prieskoniai. Populiariausi gaminimo būdai – greitais kepimas, gruzdinimas ir troškinimas garuose.

Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
25 min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
Majonezo receptas
15 min.
Kaip pasigaminti majonezą iš termiškai neapdorotų produktų? Majonezo žaliavalgiams receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.
Morkų ir kokosų pieno sriubos receptas
50 min.
Šildanti morkų ir kokoso pieno sriuba - lengva paruošti, o rezultatas patenkins išrankiausią skonį. Gaminame namuose.
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Tailandietiška sriuba
60 min.
Tegul šaknys tailandietiško sriubos, bet skonis - lietuviškas. Puiki sriuba su kokosų pienu ir grybais. Receptas paįvairinti kasdienį meniu!
Kiauliena kinietiškai
60 min.
Kiaulieną ruošiame kinietiškai! Šiam receptui išbandyti reikės: kiaulienos nugarinės, raudonosios paprikos, imbiero, sojos padažo, ryžių...
Traški kalakutiena ir daržovės saldžiarūgščiame padaže
60 min.
Ruošiame kalakutieną kinietiškai. Traškūs kalakutienos gabalėliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže.
Vištiena kinietiškai
60 min.
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!
Ugnytės lašišos filė
45 min.
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.