Azijietiški patiekalai

Azijietiška virtuvė vienija didžiausią populiaciją turinčio žemyno virtuves – Kinų, Japonų, Korėjiečių, Mongolų ir Taivanio. Šios virtuvės turtingos daugybe įvairių patiekalų ir tradicijų. Populiariausi produktai – ryžiai, karis, česnakas, imbieras, soja, čili prieskoniai. Populiariausi gaminimo būdai – greitais kepimas, gruzdinimas ir troškinimas garuose.

Netraški vištiena - receptas
30
min.
Greitai paruošiamas patiekalas iš vištienos blauzdelių mėsos bei smidrų. Receptas mėgstantiems keptą vištieną!
Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
25
min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
Majonezo receptas
15
min.
Kaip pasigaminti majonezą iš termiškai neapdorotų produktų? Majonezo žaliavalgiams receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.
Morkų ir kokosų pieno sriubos receptas
50
min.
Šildanti morkų ir kokoso pieno sriuba - lengva paruošti, o rezultatas patenkins išrankiausią skonį. Gaminame namuose.
60
min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Tailandietiška sriuba
60
min.
Tegul šaknys tailandietiško sriubos, bet skonis - lietuviškas. Puiki sriuba su kokosų pienu ir grybais. Receptas paįvairinti kasdienį meniu!
Kiauliena kinietiškai
60
min.
Kiaulieną ruošiame kinietiškai! Šiam receptui išbandyti reikės: kiaulienos nugarinės, raudonosios paprikos, imbiero, sojos padažo, ryžių...
Traški kalakutiena ir daržovės saldžiarūgščiame padaže
60
min.
Ruošiame kalakutieną kinietiškai. Traškūs kalakutienos gabalėliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže.
Vištiena kinietiškai
60
min.
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!
Ugnytės lašišos filė
45
min.
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.