Kreminės morkų ir kokosų pieno sriubos receptas

Šildanti morkų ir kokoso pieno sriuba - lengva paruošti, o rezultatas patenkins išrankiausią skonį. Gaminame namuose.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Morkų ir kokosų pieno sriubos receptas
Šiandieną papildome sriubų-favoričių sąrašą! Rytietiška virtuve alsuojanti ir tris pojūčius - saldumą (morkos ir kokosų pienas), aštrumą (imbieras, čili prieskoniai), švelnumą (kokosų pienas) - apjungianti sriuba jau garuoja ant stalo. Pamatysite, paruošti itin lengva!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Morkas nuplauname ir nuskutame, supjaustome 1 cm griežinėliais (turėtume pripjaustyti ne mažiau kaip 6 stiklines). Į puodą supilame daržovių sultinį ir dedame ant vidutinės kaitros, kad neskubėdamas užvirtų.
  • 2
    Tuo metu keptuvėje apkepame vieną smulkintą svogūną (iki suminkštės), pridedame griežinėliais pjaustytas morkas (dar 5 min.) ir baigiant - šaukštą gabalėliais smulkintos imbiero šaknies.
  • 3
    Daržovių sultiniui puode užvirus, sudedame į jį keptuvės turinį. Pagardiname kaupinu a. šaukšteliu  kario, puse a. šaukštelio malto čili prieskonio, žiupsneliu šviežio arba džiovinto čiobrelio, druska ir pipirais. Supilame kokosų pieną. Verdame apie 15-20 min. kol išvirs morkos.
  • 4
    Sriubos skystį nupilame į atskirą puodą. Tirštimą sutriname el.trintuvu ir sriubos skystį supilame atgal. Puodą statome ant viryklės (vidutinės kaitros) ir maišant užverdame. Sriuba paruošta!
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą