Sriubos puode užverdame vandenį (tuomet sumažiname kaitrą iki vidutinės), įdedame vištienos kaulą (jeigu pirksite vištienos krūtinėlę su kaulu, toks liks), apverdame su pupelėmis pirmą pusvalandį. Nugraibstome susidariusias putas (nuoviras reiktų nugraibstyti, jeigu norime, kad sriuba būtų skaidri). Įdedame vieną per pusę perpjautą svogūną. Verdame dar pusvalandį (nugraibstome putas) - pupelėms reikia nemažai laiko išvirti;
2
Suberiame į puodą smulkintas morkas ir bulves. Verdame 15-20 min.;
3
Pagardiname sriubą: druska, šviežiai maltais pipirais, barbecue ir sojos padažu, šviežiais krapais, džiovintais svogūnų laiškais (nebūtina). Sriubą gerai išmaišome ir apverdame dar 5 min.;
4
Išimame vištienos kaulą, peiliu nuimame nuo jo mėsą ir sudedame atgal į sriubos puodą;
“beveik tokia, kokią virdavo močiutė!” – Barbecue padažas, sojos padazas. Cia jus rimtai? is kokio kinijos regiono jusu mociute kilusi?