Puode užverdame vištienos sultinį ir dedame smulkiai supjaustytas bulves, morkas, papriką. Svogūną smulkiai supjaustome ir taip pat dedame į puodą.
2
Verdame ne mažiau kaip 25min, tuomet įberiame žiubsnelį druskos, sudedame krapus ir petražoles.Viską dar 2-3 min. paverdame ir trintuve sutriname sriubą.
3
Kad sriuba būtų gardesnė mažomis juostelėmis supjaustome kumpio ir įmaišome į sriubą. Patiekiant į stalą, galima pagardinti grietine, o lėkštę papuošti petražolės lapeliu.
Labai mėgstu trintą sriubą ir 9 kartus iš 10 nuverdu tikrą vištienos sultinį, čia svarbus elementas, kad sriuba turėtų pagrindą 🙂
Labai skani išėjo 🙂
Matos, kad vyro receptas – kūrybos nedaug, bet užtikrintai skanu.