Trinta aštri kukurūzų sriuba

Šilkinės kukurūzų sriubos receptas - kukurūzai, kokosų pienas ir čili pipiras sutekti patiekalui speigo. Gaminame namuose!
5.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Statome puodą ant kaitros ir svieste (1 v.š) apkepiname smulkintą svogūną ir 1/2 čili pipiro (smulkintas kartu su sėklytėm). Pilame pusę stiklinės vyno, pamaišome pusę minutės, leidžiame alkoholiui išgaruoti. Tuomet supilame kokosų pieną ir daržovių sultinį, suberiame konservuotus kukurūzus, verdame 10 min.
  2. Patikriname, ar kukurūzai pervirė. Galime atskirti sriubos tirščius nuo skysčio (nukošiame į kitą puodą). Tirštimą sutriname elektriniu trintuvu ir sudedame atgal į sriubos skystį – išmaišome ir dedame ant kaitros užvirti. ARBA galime trinti kartu su skysčiu, tačiau gali būti sunkiau sutrinti iki vientisos masės (priklausomai nuo el.trintuvo). Paragaujame sriubą ir jeigu reikia papildomai pagardiname druska.

Valgome su skrudinta balta duona arba specialiais “traškučiais” sriubai (kaip nuotraukoje). Skanaus!

 

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą