Kiniški patiekalai

Tolimųjų Rytų virtuvės patiekalai – ilgamečių tradicijų nugludinti receptai, apimantys Rytų kultūros naudojamus produktus ir prieskonius bei jų gamybos ir apdorojimo filosofiją.

Saldžios sriubos receptas
60 min.
Išbandykime saldžios sriubos receptą kartu. Džiovinti vaisiai, aromatingas nuoviras ir gaivinantis rezultatas! Gero apetito!
Auksaspalvė vištiena
120 min.
Patiekalas, pretenduojantis tapti Jūsų favoritu! Aštrios ir aromatingos vištienos blauzdelės šalia kinų virtuvės...
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Kiauliena kinietiškai
60 min.
Kiaulieną ruošiame kinietiškai! Šiam receptui išbandyti reikės: kiaulienos nugarinės, raudonosios paprikos, imbiero, sojos padažo, ryžių...
Lydekos filė gabalėliai
25 min.
Tradiciškai apkepti žuvies gabalėliai - mitų ir kiaušinio plakinyje.
Traški kalakutiena ir daržovės saldžiarūgščiame padaže
60 min.
Ruošiame kalakutieną kinietiškai. Traškūs kalakutienos gabalėliai ir daržovės saldžiarūgščiame padaže.
Vištiena su apelsinų padažu
60 min.
Ruošiame vištieną su pikantišku apelsinų padažu - paprasta ir labai skanu. Patiekti galime su bulvėmis arba ryžiais!
Vištiena kinietiškai
60 min.
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!