Saldžios sriubos receptas

Išbandykime saldžios sriubos receptą kartu. Džiovinti vaisiai, aromatingas nuoviras ir gaivinantis rezultatas! Gero apetito!
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

Puikus patiekalas improvizacijai – kuriuos džiovintus ar šaldytus vaisius naudoti? Kokio tirštumo sriubą pamėgs šeima? Valgyti šiltą, ar valgyti atšaldytą? Galbūt dėl to saldžioji šaltsriubė sugeba įtikti daugeliui.

  1. Į puodą supilame 2 l vandens. Įberiame žiupsnelį cinamono, keletą džiovintų gvazdikėlių, 2-3 šaukštus cukraus.
  2. Vandeniui užvirus sudedame džiovintas slyvas, džiovintus obuolius, razinas, makaronus, saują spanguolių (rūgštumui suteikti) arba pusės citrinos sulčių. Dedame gerą saują šaldytų aviečių arba stiklinę aviečių uogienės.
  3. Verdame apie 15 min., tuomet pusėje stiklinės šalto vandens išmaišome šaukštą krakmolo ir maišant sriubą supilame į ją. Sriuba ims tirštėti, tuomet nuimame puodą nuo kaitros ir leidžiame sriuai atvėsti.

Saldžios sriubos receptas išbandytas!

Išbandyk kitus sriubų receptus ››

 

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą