Saldžios sriubos receptas

Išbandykime saldžios sriubos receptą kartu. Džiovinti vaisiai, aromatingas nuoviras ir gaivinantis rezultatas! Gero apetito!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Saldžios sriubos receptas
Puikus patiekalas improvizacijai - kuriuos džiovintus ar šaldytus vaisius naudoti? Kokio tirštumo sriubą pamėgs šeima? Valgyti šiltą, ar valgyti atšaldytą? Galbūt dėl to saldžioji šaltsriubė sugeba įtikti daugeliui.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Į puodą supilame 2 l vandens. Įberiame žiupsnelį cinamono, keletą džiovintų gvazdikėlių, 2-3 šaukštus cukraus.
  • 2
    Vandeniui užvirus sudedame džiovintas slyvas, džiovintus obuolius, razinas, makaronus, saują spanguolių (rūgštumui suteikti) arba pusės citrinos sulčių. Dedame gerą saują šaldytų aviečių arba stiklinę aviečių uogienės.
  • 3
    Verdame apie 15 min., tuomet pusėje stiklinės šalto vandens išmaišome šaukštą krakmolo ir maišant sriubą supilame į ją. Sriuba ims tirštėti, tuomet nuimame puodą nuo kaitros ir leidžiame sriuai atvėsti.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą