Krakmolas

Krakmolas – netirpūs šaltame vandenyje, balti, grūdėti milteliai, kurių šaltinis – bulvės, grūdai. Krakmolas yra angliavandenis, naudojamas įvairiems patiekalams, kaip pavyzdžiui cepelinai, apkepta mėsa, žemaičių blynai ir kt.

Krakmolas: susiję receptai
Sezaminės vištienos receptas
45 min.
Vištienos receptas, kuriame vyrauja skonių balansas - aštrumas, saldumas, sūrumas, rūgštumas, Greitai paruošiama ir 100% gardu!
Pyragėliai su faršu
75 min.
Kam patinka faršo receptai ir pyragėliai - tam patiks šis receptas. Pyragėliams įdaryti naudosime maltą kalakutieną ir daržoves...
Saldžios sriubos receptas
60 min.
Išbandykime saldžios sriubos receptą kartu. Džiovinti vaisiai, aromatingas nuoviras ir gaivinantis rezultatas! Gero apetito!
Varškėčių receptas
25 min.
Tradicinių virtų varškėčių receptas. Puikus pasirinkimas pusryčiams!
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Lašiša su apelsinų užpilu
60 min.
Orkaitėje kepta lašišą su tirštu išraiškingo skonio užpilu.
Kalakutienos suktinukai
80 min.
Pabodo besikartojantis meniu? Imkime gabalėlį ananaso, susukime jį į kalakutienos suktinį, padenkime traškia plutele, apšlakstykime ananasų užpilu ir mėgaukimės...
Morenginis citrinų pyragas
80 min.
Ne pats populiariausias pyragas Lietuvoje, užtat populiarus vakaruose. Ypač vertinamas vasaros laiku - kai norisi gaivaus ir lengvo deserto..
Kiaulienos guliašas
120 min.
Sotaus ir tikro močiutės guliašo receptas su nuotrauka. Valgysime su ryžiais ir salotmis.
Virtų bulvių cepelinai
60 min.
Šiandieną gaminame virtų bulvių cepelinus. Ne tik skanu, bet ir praktiška: cepelinų perteklių sudėsime į šaldymo kamerą kitam kartui.